Rezultat proba interviu post pedagog scolar                           Rezultat proba scrisă post pedagog scolar                           Rezultat selectie dosare post pedagog scolar                           Rezultatul final al concursului pentru postul de analist programator                           Rezultatul interviului pentru postul de analist programator                           Anunț concurs angajare pedagog școlar, pe perioadă nedeterminată                            Rezultatul probei practice pentru postul de analist programator                           Rezultat selectie dosare post analist programator                           Între 8-14 Octombrie 2023 se derulează un schimb de experiență în cadrul parteneriatului educațional, dintre CNLB Sebeș și Wolfgang Ernst Gymnasium Budingen din Germania! Experiențe interesante elevilor si profesorilor implicați!                           Orar Cabinet Consiliere Psihopedagogică                           Acreditare pentru mobilități ERASMUS+                           Program audiențe directori                           Anunț concurs angajare analist programator pe perioadă nedeterminată                            Anunț concurs angajare pedagog școlar pe perioadă nedeterminată                            Mesajul doamnei director, prof. Mioara Bulbucan, cu ocazia deschiderii anului școlar 2023-2024                           Anunț! Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2023 - 2024, va avea loc în 11.09.2023, ora 9,00                           Pentru conectarea la noua platformă a catalogului online, apăsați aici.                           Anunț! Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2022 - 2023, va avea loc în 05.09.2022, ora 9,00                           Proiect sponsorizare reabilitare teren de fotbal, susținut de Asociația Părinților Elevilor de la CNLB                           Proiect special destinat elevilor, susținut de Asociația Părinților Elevilor de la CNLB(3,5% - Formular 230)                           Precizari ore de Religie                           

 TRANSFERURI

 ELEVI

TRANSFERURI ELEVI 2023

Anunț! Rezultatul cererilor de transfer la CNLB, în urma examenelor de diferență și al aprobării în Consiliul de Administrație al unității, poate fi consultat aici.

Pentru a studia materiile necesare la diferențe(tematică, bibliografie, conținuri), puteti descarca documentatia de aici.

Examenele de diferență vor avea loc astfel:
- Informatică și Limba Latină în 01.09.2023, începând cu ora 10,00;
- Limba Engleză și Limba Germană în 04.09.2023, începând cu ora 10,00;
- Educație muzicală și Educație vizuală în 05.09.2023, începând cu ora 10,00.

Situația cererilor de transfer la CNLB, începând cu anul școlar 2023 - 2024, poate fi consultată aici.

Perioada în care pot fi depuse cereri de transfer pentru anul școlar 2023 - 2024 este 03.07.2023 - 21.07.2023.

În momentul depunerii cererilor de transfer trebuie avute în vedere următoarele:
1. numărul maxim de elevi pe clasă la liceu este de 30. La gimnaziu, momentan nu sunt locuri disponibile.
2. prioritatea la transfer va avea următoarea ordine:
     a. elevi ai colegiului care se transferă de la o specialitate la alta
     b. elevi care fac schimbare de domiciliu, cu prioritate cei care vin de la filiera teoretică
     c. elevi care vin de la alta instituție cu filieră teoretică

În cadrul criteriilor de prioritate elevii vor fi ordonați descrescător după media obținută la finalul anului școlar 2022 - 2023.

1) Elevii se pot transfera numai în clasele în care numărul elevilor este mai mic decât numărul maxim admis, conform legii. După efectuarea transferului în aceste clase, numărul elevilor trebuie să fie mai mic sau egal cu numărul maxim admis, conform legii.

2) Condiția de medie este obligatorie. Elevii de liceu se pot transfera numai dacă media lor din ultimul an absolvit este mai mare sau egală cu media ultimului promovat din clasa la care se solicită transferul.

Director, prof. BULBUCAN MIOARA

MECTS  |   ISJ Alba  |   CCD Alba  |   Primăria Sebeș Design by MDM Soft 2012.

Site optimizat pentru Mozila Firefox, Google Chrome și Internet Explorer 9.